Pingvin SDK har to båter:

  • Pingu, en 15.5 fots gummibåt med utenbordsmotor som brukes til ettermiddags- og dagsturer, men som også gjerne er er med på lengre turer sammen med Veslefrikk. Pingu kan lånes av klubbens medlemmer. Husk at båtførere som er født 1. januar 1980 eller senere må ha båtførerbevis (båtførerprøven) for å føre fritidsbåter med lengde over 8 meter eller med motorkraft større enn 25 hestekrefter!
  • Veslefrikk, en stor (41 fot) motorkutter som brukes til dags-, helge- og sommerturer. Veslefrikk kan lånes av medlemmer som har tilstrekkelig kompetanse til å håndtere den forsvarlig.

 

Pingu

Pingu
Pingu

Gummibåten vår heter Pingu og ligger enten nedenfor klubbhuset på Skansen eller står på henger. Pingu er 15,5 fot, tar fem dykkere og har en 50HK motor. Pingu kan nå en topphastighet på ca. 25 knop.

Bruk av Pingu er for tiden gratis for medlemmene så lenge man sørger for at bensintanken fylles opp etter bruk og den ellers er i minst like god stand som da du tok den ut.

Hvis du ønsker å låne Pingu, finner du instruks her. Du kan også, kontakte vår materialforvalter (materialforvalter (at) pingvindykk.no).

 

M/K Veslefrikk

Veslefrikk
Veslefrikk på tur

M/K Veslefrikk er en 41 fots og 3,9 meter bred kutter med en sekssylindret Perkins dieselmotor. Båten har VHF, radar, kartplotter og GPS. Veslefrikk kan ta med opptil 15 dykkere og har sengeplass til seks personer. Kutteren har bysse og vi kan spise middag ombord i salongen. Båten har havneplass på Fosenkaia ved café Skuret. Vi er på tur med Veslefrikk til bl.a. Halten i pinsa og langs kysten på sommeren.

Turpriser Veslefrikk:

  • Dagstur kr. 100 for medlemmer + drivstoff-forbruk
  • Dagstur kr. 150 for ikke-medlemmer (dykkere) + drivstoff-forbruk
  • Dagstur kr. 100 for ikke-dykkere
  • Pris for overnattingsturer lik pris for dagsturer
  • Medlemmer med tilstrekkelig kompetanse kan leie båten for kr. 500 per døgn + drivstofforbruk.

Hvis du ønsker å leie Veslefrikk, kontakt vår baatchef (baatchef (at) pingvindykk.no)