Pingvin SDK har tre båter:

  • Lekka, en 15.5 fots gummibåt med utenbordsmotor som brukes til ettermiddags- og dagsturer, men som også kan være med på lengre turer sammen med Veslefrikk. Lekka kan lånes av klubbens medlemmer. Husk at båtførere som er født 1. januar 1980 eller senere må ha båtførerbevis (båtførerprøven) for å føre fritidsbåter med lengde over 8 meter eller med motorkraft større enn 25 hestekrefter.
  • Gumman, en mindre gummibåt med en 30 HK motor.
  • Veslefrikk, en stor (41 fot) motorkutter som brukes til dags-, helge- og sommerturer. Veslefrikk kan lånes av medlemmer som har tilstrekkelig kompetanse til å håndtere den forsvarlig.

Lekka og Gumman

Gummibåtene våre Lekka og Gumman og ligger enten nedenfor klubbhuset står på henger på Skansen. Lekka er 15,5 fot, tar fem dykkere og har en 50HK motor. Lekka kan nå en topphastighet på ca. 25 knop.

Lekka Skansen

Bruk av Lekka og Gumman er for tiden gratis for medlemmene så lenge man sørger for at bensintanken fylles opp etter bruk og den ellers er i minst like god stand som da du tok den ut.

Gumman på henger ved Skansen bru.

Hvis du ønsker å låne Lekka finner du instruks her. Om du vil låne Gumman, finner du mal for bruk av båten her. Du kan også, kontakte vår materialforvalter (materialforvalter (at) pingvindykk.no).

M/K Veslefrikk

Veslefrikk
Veslefrikk på tur

M/K Veslefrikk er en 41 fots og 3,9 meter bred kutter med en sekssylindret Perkins dieselmotor. Båten har VHF, radar, kartplotter og GPS. Veslefrikk kan ta med opptil 15 dykkere og har sengeplass til seks personer. Kutteren har bysse og vi kan spise middag ombord i salongen. Båten har havneplass på Fosenkaia ved café Skuret. Vi er på tur med Veslefrikk til bl.a. Halten i pinsa og langs kysten på sommeren.

Turpriser Veslefrikk:

  • Dagstur kr. 100 for medlemmer + drivstoff-forbruk
  • Dagstur kr. 150 for ikke-medlemmer (dykkere) + drivstoff-forbruk
  • Dagstur kr. 100 for ikke-dykkere
  • Pris for overnattingsturer lik pris for dagsturer
  • Medlemmer med tilstrekkelig kompetanse kan leie båten for kr. 500 per døgn + drivstofforbruk.

Hvis du ønsker å leie Veslefrikk, kontakt vår baatchef (baatchef (at) pingvindykk.no)