Vår etter hvert så tradisjonsrike høsttur går også i år til vakre Veiholmen og Nekton Diving på Smøla. Hvis du har vært med før, vet du at du kan melde deg på like godt først som sist. Har du ikke vært før, kan du nå benytte sjansen til å oppleve noe av det beste som kan oppdrives av dykking i midtnorge.

Vi drar fra Rotvoll fredag ettermiddag den 4. november (ca kl. 1400) så vi rekker ferge ut til Smøla (og evt. nattdykk når vi kommer frem). På Veiholmen blir vi tatt imot av Øyvind Meese som driver Nekton Diving, og vi rykker inn i et kjempefint anlegg med 4 soverom og totalt 16 sengeplasser (køyesenger). 3 bad og romslig kjøkken og stue. Rom for omkledning og rigging vegg-i-vegg. Spesialtilpasset dykkebåt ligger til kai ved same bygning. I det hele tatt veldig godt lagt til rette for dykking.

Ytterligere opplysninger og detaljer kommer senere. Flere opplysninger og lenker finnes også i påmeldingsskjemaet. Påmeldingsskjema for turen finner du her:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GGXA9-FT5WGsGPhNosy7EcF6udvX4nEu4g_eLYPiyd4/edit?usp=sharing

Hvis du får problemer med registrering, eller har flere spørsmål, er det bare å ta kontakt med Trond Schwartz;  trond.schwartz@gmail.com , tlf. 90835167

 

Dykketur til Smøla 4.-6. november 2016