Vi tar turen til Roan igjen 23. – 25. september 2016. Det er mye bra naturdykking, en god del lovende, men uprøvde dykkeplasser. Vi kan potensielt prøve å nå et vrak om været er veldig godt. Det er opp til de som er med.

Det ser ut til at vi har tilgang på to båter. Kompressor er lånt fra Statoil.

Det blir en liten avgift for flaskefylling (50 kr fyllingen), men enda bedre er det om dere har med et par flasker. Da bruker vi ikke så mye tid på fylling. Ellers deler vi på båtbensin, kjøring og felles mat, skal ikke ha noe for overnatting.

Satser på 1-2 dykk lørdag og ett dykk søndag. Om noen vil mer går det an å nattdykke fredag eller drøye hjemreisen litt søndag og ta et ekstra dykk fra land.

Kapasiteten er begrenset til ca. 7-8 personer (da må noen ligge litt tett på hemsen).

Regner med avreise ca. kl. 16:00 fredag 23. september.

Påmelding til Kjetil Johannessen på epost; kj7051@gmail.com eller tlf. 917 15 274 senest onsdag 21. september kl. 15:00.  Gi beskjed om du kan kjøre (hvor mange passasjerer evt. også om du har bil egnet for å ta med kompressor).

Dykketur til Roan 23. – 25. september 2016