Pingvin1962 - NitroxNitroxanlegget er nå grundig testkjørt, instruks og brukeravtale er utarbeidet og de første interesserte har fått opplæring. Det eneste som gjenstår før medlemmene kan få tilgang til anlegget er å fastsette pris på PingviNitrox og formelt vedta reglene for bruk.

Styret trenger imidlertid noen data for å sette en riktig pris på nitroxmedlemskap. Svar derfor gjerne på spørreundersøkelsen på https://no.surveymonkey.com/s/HV7YKQP

Bakgrunn:

Da Årsmøtet i 2013 vedtok innkjøp av nitroxanlegg, var forutsetningen at løpende kostnader ved anlegget ikke skulle belaste klubbkassa. Med andre ord vil nitroxbrukerne selv måtte bære alle kostnadene ved bruk. Etter at styret og nitroxutvalget har sett på økonomien viser det seg at mens kostnaden pr fylling er veldig moderat – i praksis prisen på oksygenet man fyller i flaskene – er det en del faste kostnader forbundet med å ha nitroxanlegget operativt. Disse kostnadene er for eksempel forbruksmateriell som oksygensensorer – som må byttes jevnlig uavhengig av bruk – og leiekostnader for oksygenflaska.

På den andre siden skal ikke klubben bruke nitroxanlegget som en inntektskilde. Anlegget skal gå i økonomisk balanse, noe som betyr at prisen for å fylle nitrox på anlegget vårt vil være løpende kostnader pluss en liten avsetning for framtidig vedlikehold.

Prisen for å kunne bruke nitroxanlegget vil derfor hovedsaklig være en årskontigent, med en liten avgift per fylling. Vi har anslått at avhengig av hvor mange som blir med i PingviNitrox, vil den enkelte nitroxbrukeren gå med overskudd i forhold til å fylle i byen hvis man fyller nitrox mellom fem og ti ganger per år.

For at styret skal kunne sette en riktig pris på PingviNitrox, må vi ha noenlunde peiling på hvor mange medlemmer som kommer til å bruke anlegget. Det hadde derfor vært til stor hjelp om så mange som mulig kunne svare på en liten spørreundersøkelse slik at styret kan få et godt grunnlag for å fastsette årsavgiften for PingviNitrox.

Hvos mange nok svarer slik at vi har grunnlag for å ta en avgjørelse, vil styret kunne fastsette årsavgiften allerede på førstkommende styremøte, og nitroxanlegget vil da være tilgjengelig for brukerne i løpet av september/oktober.

Lenke til spørreundersøkelsen: https://no.surveymonkey.com/s/HV7YKQP
Spørreundersøkelsen er åpen ut kalenderuke 38 (21. september).

Nitrox-anlegget – status og kartlegging av bruk