I år som tidligere år går pinseturen til Halten. Dette blir en spennende tur helt ytterst på trøndelagskysten.

Beskrivelse:​ Vi drar fredag 7. juni om ettermiddagen, og returnerer 2. pinsedag 10. juni, tilbake utpå kvelden. Turen til Halten vil ta ca. 9 timer, dvs. sen ankomst. Eventuelt kan du ta hurtigbåten ​kl. 1630 (ankomst 2150), retur mandag ca. kl. 1400 (ankomst 2159). ​Det blir mulighet for to dykk lørdag og søndag. Det blir to måltider om bord på båten (på utreise og hjemreise), og to middager på Halten. (der vi alle hjelper til både med fangst og koking).

Vi har leid rom på “Brygga” hos Stiftelsen Halten. Det er anledning til å ha med familie, barn og ikke-dykkere på denne turen så langt det er mulig av plasshensyn.

Turen ble fulltegnet. Det ble to dager med dykking og hyggelig samvær på Halten.

Pinsetur Halten