Det arrangeres Barnas Store Fjærdag 6. mai 2017 i Rotvollfjæra.  Til dette arrangementet trenger vi dykkere som kan stille opp, og bli litt «heltedyrket» av masse barn:) Det sier de som har vært med å dykket tidligere.

Se under for mer info. om dette. Fint om flere blir med. Vil du være med gi beskjed til irene.laukholm@gmail.com

Kom på BARNAS STORE FJÆREDAG i Rotvollfjæra på den nasjonale Strandryddedagen lørdag 6. mai 14:00 – 17:00 – og vær sammen med marinbiologer, dykkere, fugleforskere, miljøagenter og Grønn Barneby, gavmilde fiskekakepushere & blåskjellkokere, hightec undervannsdroner, humle-entusiaster – og attpåtil eget Beach Band har vi med for anledningen!

Se program: https://www.tt.no/aktiviteter/839103/ Arrangementet er gratis, og åpent for alle.

Dykking i forbindelse med Barnas Store Fjæredag 6. mai 2017 i Rotvollfjæra